Home
Behandelingen
Gezichtsbehandeling
Pedicure
Micro-dermabrasie
Dermaroller
I.P.L. Ontharing
Cadeaubonnen
Vriendenactie
Aanbiedingen
Prijzen
Openingstijden
Contact
Sitemap

 

                       I

                      

 

 

                                I.P.L. Ontharing  (Intense Pulse Light)                                                                        

                                       DEFINITIEF SNEL PIJNLOOS HAAR VERWIJDEREN!

 

De GEM-technologie van de Record is een unieke manier om energie af te geven aan een van tevoren bepaald gebied. In tegenstelling tot andere IPL en laserapparaten die de energie in de huid verstrooien, kan de Record dankzij de GEM-technologie het grootste deel van de energie concentreren in een geometrisch vlak onder de huid.
Deze nauwkeurige afgifte van de energie maakt het mogelijk om heel gericht haarzakjes, pigmentvlekken, adertjes, acné etc. aan te pakken. Omdat de energie geconcentreerd is, hoeft de huid niet te worden belast met een grote hoeveelheid overtollige energie, zoals bij veel andere systemen. Dit maakt de behandeling niet alleen efficiënt, maar ook pijnloos en zacht voor de huid.
 

BREEDBAND

De Record-618 heeft een eigenschap die "GEM TECHNOLOGY" heet, die ervoor zorgt dat het geschikt is om alle haardikten te behandelen. Met de unieke computergestuurde handbediening kan de schoonheidsspecialiste efficiënt ontharen en pigmentvlekken, zichtbare adertjes of acné behandelen of zelfs de huid een verjongingskuur geven.

 

Intake gesprek

Tijdens het intake gesprek bekijk ik het te behandelen gebied en de haren. Ik leg uit hoe de behandeling plaats gaat vinden en laat een proefflits voelen, zodat u weet hoe de behandeling aanvoelt. Vervolgens kunnen we een behandelplan opstellen waarin staat hoeveel behandelingen optimaal zijn en wat de te verwachten kosten zijn.
Ongeveer om de acht weken maken wij vervolgens een afspraak voor een behandeling en dat zo’n acht tot tien keer. U betaalt mij per behandeling en bepaalt zelf of u doorgaat voor perfectie of dat het resultaat voldoet.
Het intake gesprek is kosteloos.

 

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Allereerst wordt het te behandelen gebied geschoren met een wegwerpscheermesje (u hebt thuis voor geschoren, in mijn salon is het een check of er geen haren vergeten zijn﴿, waarna een koele contactgel wordt opgebracht.
Het werkt als volgt: de lichtflits wordt omgezet in warmte en komt via het pigment naar de voedingsbodem van het haar geleid. Deze wordt door de warmte vernietigd en de haar zal op die plaats niet meer terug groeien. De omliggende huid en het weefsel worden absoluut niet beschadigd. Dit is bijna geheel pijnloos, voel je nauwelijks en ook na de behandeling zal er weinig of geen irritatie optreden. De record-618 met GEM-TECHNOLOGY beschikt over een zeer geavanceerde, risicoloze en betrouwbare techniek.
 
Voor wie is de behandeling geschikt?

In principe is de behandeling voor iedereen geschikt. Hierbij zijn enkele uitzonderingen. Blonde, witte en grijze haren reageren minder goed op de behandeling. Dit komt omdat deze haren bijna geen pigment bevatten. De zeer donkere huid is ook minder geschikt voor deze behandeling. De reflectie van het IPL licht zou de pigmentcellen in de huid en haar kunnen beïnvloeden waardoor littekenweefsel zou kunnen ontstaan.
Mocht u twijfelen of uw haren en huid geschikt zijn voor flitsen, neemt u dan even contact op met mij zodat wij samen kunnen overleggen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig? 

Er zijn gemiddeld 8 tot 10 behandelingen nodig, met tussenpozen variërend van 4 tot 8 weken. Het gaat als volgt:
Haren hebben een bepaalde groeicyclus zoals de anagene, katagene en telogene fases. De meest belangrijke fase om het haar definitief te verwijderen is de anagene fase. Alleen de haren, die zich in de anagene fase (actieve groeifase) bevinden kunnen definitief vernietigd worden. Het totale aantal behandelingen kan per persoon verschillen omdat dit afhankelijk is van bijv. de hormoonhuishouding, man/vrouw en genetische aanleg.

Moet ik verder nog iets weten wat van belang is voor de behandeling?

Tussen de behandeling mag u niet (meer) epileren of harsen, scheren en knippen is wel toe gestaan. Stel uw huid voor en tijdens het gehele behandelingstraject niet bloot aan de zon of zonnebank.

Zijn er bijwerkingen/risico’s?

Na de behandeling kan het behandelde gebied wat rood worden. Dit is echter van tijdelijke aard. Het is een reactie van de huid, die na enige tijd van zelf weg trekt. Hiervoor adviseer ik u een rustgevende en herstellende crème.
In zeldzame gevallen kan echter de huid heviger reageren, waardoor er hypo- of hyperpigmentatie ontstaat. Deze pigmentaties zullen spontaan herstellen, dit kan echter wel enkele weken duren. Tot op heden zijn er geen complicaties bekend, die van blijvende aard zijn.

Wanneer zie je resultaat?

Na elke behandeling zult u tussen 14-21 dagen het resultaat zien. De haren die in de anagene fase zaten en die vernietigd zijn, laten los en vallen vanzelf uit; die komen niet meer terug.
Ook al komen uw haren in aanmerking voor een behandeling, dan is het helaas niet altijd vast te stellen dat er 100% resultaat behaald kan worden. In de meeste gevallen zal er duidelijke vermindering van de haargroei optreden, vaak al naar één behandeling. Soms is het resultaat pas zichtbaar naar twee of drie behandelingen. Ik kan u niet garanderen dat er op de behandelde plaats nooit meer een haar groeit. Er kunnen altijd rustende haren zijn die op een later tijdstip door bepaalde invloeden, zoals medicijnen, hormonen geactiveerd kunnen worden. Om het mooiste resultaat te behouden, adviseer ik u de behandeling één of twee per jaar te herhalen. De nabehandelingen vinden plaats tegen een gereduceerd tarief.

Traditionele ontharingstechnieken

Zoals iedereen waarschijnlijk al zelf weet en ook heeft ondervonden zijn de traditionele ontharingsmiddelen zeker niet definitief:

 • Harsen: de behandeling is vrij gevoelig, grotere kans op ingegroeide haren en de haren zijn vaak binnen 2 weken terug
 • Scheren: gaat snel, maar de volgende dag heb je alweer stoppels en de haren worden dikker, donkerder en meer aanwezig
 • Ontharingscrème: bij deze behandeling wordt alleen het haar boven het huidoppervlak verwijderd en is vergelijkbaar met scheren
 • Electrisch ontharen: de behandeling is pijnlijk, duur en langdurig


Overige IPL behandelingen

 • Acné
  Acné is een hormonale en bacteriële aandoening
  Door middel van de energie (warmte) worden de bacteriën vernietigd en wordt de huid zichtbaar rustiger en minder vurig.Tussen de behandelingen ligt ongeveer een periode van twee weken. Afhankelijk van de ernst van de acné en de conditie van de huid wordt er bepaald hoeveel behandelingen er nodig zijn .Dit kan variëren van 6-10 behandelingen. Deze behandeling wordt vaak gedaan in combinatie met een acné behandeling.
 • Huidverbetering
  Bij huidverjonging d.m.v. IPL wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd, wat een betere conditie van het bindweefsel tot gevolg heeft. Fijne lijntjes en rimpeltjes rondom de ogen, lippen en wangen zullen verminderen.
  Het resultaat is een gezondere, mooiere en frissere uitstraling.

Hoe gaat de behandeling in het werk:
Het gezicht wordt gereinigd en er wordt een laagje gel aangebracht op het huidoppervlak wat behandeld wordt, met opeenvolgende flitsen wordt het huidgebied behandelt. Hoeveel behandelingen er nodig zijn voor een optimaal resultaat hangt af van de leeftijden en de verouderingsverschijnselen van de huid. De duur van de behandeling hangt af van de grootte van het te behandelen gebied.

Tussen de behandelingen ligt ongeveer een periode van twee weken. Doorgaans is een kuur van 8-10 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Omdat het verouderingsproces van de huid gewoon doorgaat, adviseer ik u iedere 3 maanden een onderhoudsbehandeling teneinde het resultaat optimaal te houden.

Pigmentvlekken
Onder hyperpigmentatie wordt een opeenhoping van pigmentcellen verstaan welke verschillende oorzaken kunnen hebben. Door een bepaald lichtspectrum te kiezen is het mogelijk deze vlekken te verminderen en zo goed als te verwijderen.
Gemiddeld zijn er 6-8 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen.

 

Prijslijst: Prijzen per behandeling

Definitief ontharen (IPL)

 

Bovenlip en kin         € 45,00 aanbieding                                
Oksels€ 35,00 super aanbieding
Bikinilijn         € 50,00 vanaf
Onderbenen€ 150,00-165,00
Hele benen€ 275,00

 

 

Voor grote oppervlakten, zoals rug, borst, billen ed. wordt met u een prijs afgesproken n.a.v. het aantal flitsen.

 

Aanbieding van 1 januari  2021 t/m 31 december 2021

Bovenlip en kin

€  45,00                                                                                         

Bikinilijn + Oksels + Onderbenen€ 200,00

 

Super aanbieding:

Oksels    € 35,00            

Prijs is per behandeling en duurt de gehele behandelingsperiode.

 

 

U kunt voor informatie of een afspraak telefonisch of via info@saloncarola.nl een afspraak maken.

 

Top
Salon carola  | info@saloncarola.nl